Myyntipäällikkö

Etsimme Mivepa Oy:lle kasvua vauhdittamaan, oma-aloitteeseen työhön pystyvää ja myynnistä innostunutta
MYYNTIPÄÄLLIKKÖÄ.

Myyt asiakaskohtaisesti räätälöitäviä teräsrakenteita ja niihin liittyviä palveluja nykyisille asiakkaille sekä hoidat asiakassuhteita.  Tärkeä tehtäväsi on kartoittaa uusia myyntimahdollisuuksia ja tehdä aktiivista uusasiakashankintaa puhelimitse ja asiakaskäynnein.

Sinulla on mielellään kokemusta kone- ja metalliteollisuudesta tai olet aidosti kiinnostunut siitä. Eduksi katsomme, mikäli olet aiemmin tehnyt myyntityötä teollisuuden parissa.

Osaat keskustella teknisten ratkaisujen tuomista mahdollisuuksista uskottavasti asiakkaiden kanssa. Osaat ratkaista asiakkaan ongelmia ja esittää tilanteeseen sopivia ratkaisuehdotuksia. Raportoit ja esität asiasi selkeästi – vuorovaikutus -ja neuvottelutaidot ovat valttisi.

Asiakaskuntamme koostuu eri teollisuuden alojen yrityksistä.  Asiakkainamme on tunnettuja isoja suomalaisia yrityksiä, joiden kanssa pääset aloittamaan asiakastyösi.

Työssäsi sinua tukevat toimitusjohtaja ja kokeneet projektipäällikkömme.  Tarjoamme joustavan ja itsenäisen työnkuvan.

Tehtävän hoitamisen kannalta oma auto on välttämätön. Englannin kielen taidosta on työssäsi etua.

Odotamme hakemustasi viimeistään 11.11.20. Lisätietoja antaa Eezy Personnelin konsultti Hannele Larkovuo p.  0400 714113.

TEE HAKEMUS TÄÄLLÄ >>