Teollisuuden laiteasennukset luotettavasti

Mivepa Oy toteuttaa vahvalla ammattitaidolla teollisuuden laiteasennukset, niin kokonaiset linjastot kuin yksittäiset laitteetkin teollisuuden alalle.

Haalauslaitteistollamme siirrämme laitteet hallitusti ja turvallisesti. Hankalat paikat kuten ahtaat, matalat ja kapeat paikat sekä haalattavan kohteen paino ja muoto asettavat aina omat erikoishaasteensa. Tämän takia lähes kaikki haalaus- ja siirtoprojektit ovat erilaisia ja suunniteltava huolella etukäteen aina työturvallisuus sekä aikataulu huomioon ottaen.

Toimitilamme sijaitsevat Laitilassa, jossa hallitilaa yrityksellämme on käytössä yhteensä 1700 neliötä.  Hallissa meillä on 5 tonnin siltanosturi, jolla saamme helposti nostettua suuremmankin taakan.

Laiteasennukset hoitavat ammattitaitoiset ja koulutetut työntekijämme. Laiteasennuspalvelumme kattaa tarvittaessa kaikki toimenpiteet suunnittelusta käyttöönottoon. Hyvällä suunnittelulla ja valmistelulla pääsemme mahdollisimman hyvään lopputulokseen.

Osaavan henkilökuntamme ja laajan yhteistyöverkoston kautta pystymme tarjoamaan asiakkaillemme avaimet käteen -kokonaisuuksia. Ota siis yhteyttä, jos tarvitset kokenutta ja luotettavaa yhteistyökumppania.

Teollisuuden laiteasennukset

Teollisuuden laiteasennukset

Laiteasennukset