Teollisuuden kunnossapito luotettavasti

Teollisuuden kunnossapito lisää yrityksenne prosessien luotettavuutta, pidentää niiden elinkaarta ja vähentää seisokkiaikoja. Mivepa Oy hoitaa kunnossapitotarpeenne luotettavasti ja tarpeidenne mukaan.

Kun tilaatte meiltä kunnossapitopalvelun, voitte paremmin keskittyä omaan toimintaanne ja työntekijöidenne ei tarvitse huolehtia laitteiden huollosta. Teollisuuden kunnossapito voidaan hoitaa räätälöitynä palveluna asiakkaan tarpeiden mukaan. Kunnossapito voidaan hoitaa päivystyksenä, täysipäiväisenä paikallaolona tai kutsusta. Räätälöitävissä oleva palvelu varmistaa, että saatte tarvitsemanne palvelut oikeaan aikaan.

Voimme hoitaa huoltotoimenpiteitä myös omissa toimitiloissamme. Toimitilamme sijaitsevat Laitilassa, jossa huollot käyvät nopeasti kätevästi. Hallitilaa yrityksellämme on käytössä yhteensä 1700 neliötä, mikä mahdollistaa suurienkin laitteiden huollon. Hallissa meillä on 5 tonnin siltanosturi, jolla saamme helposti nostettua suuremmankin taakan.

Voimme auttaa yritystänne myös kunnossapidon suunnittelussa. Meillä on pitkä kokemus alalta ja hyvällä suunnittelulla ja valmistelulla pääsemme mahdollisimman hyvään lopputulokseen.

Hyvä suunnittelu ja ennakointi maksimoivat toimintavarmuutta ja minimoivat kustannuksia.

Osaavan henkilökuntamme ja laajan yhteistyöverkoston kautta pystymme tarjoamaan asiakkaillemme avaimet käteen -kokonaisuuksia. Ota siis yhteyttä jos tarvitset kokenutta ja luotettavaa teollisuuden kunnossapidon ammattilaista.

Teollisuuden kunnossapito

Teollisuuden kunnossapito