Kuljetinrullat

kuljetinrullat

Teemme kuljetinrullat Suomessa toimituksessa olevista vakiokoon putkista, 50 millin rullasta aina 168 mm rullaan. Joko vetävinä tai vapaasti pyörivänä.

Valmistuksessa käytetään joko omaa tuote-ohjelmaamme tai asiakkaan kuvia. Materiaalina yleisimmin teräs, pintakäsittelynä sähkösinkitys. Myös muut pintakäsittelyt ja materiaalitoiveet otetaan huomioon mahdollisuuksien mukaan.

Tietoa yrityksestä

Yritys on perustettu vuonna 1992, toimien alussa tilauskonepajana. Kuljetinrullien valmistus aloitettiin asiakkaiden tarpeista saada kuljetinkomponentteja nopeasti omien mittojen mukaan. Kuljetinrullien osien valmistusta suurissa erissä nopeutettiin kehittelemällä epäkesko- ja hydraulipuristimiin erikoistyökalut osien valmistamiseen kustannustehokkaasti. Samoin vuosien kuluessa nykyaikaistettiin tuotanto vastaamaan nykyajan tarpeita, lisäämällä mm. automatiikkaa mahdollisimman paljon.

Useiden vuosien kokemus on opettanut valmistamaan mahdollisimman kestäviä komponetteja kuljetinvalmistajen käyttöön.  Samoin rullan tyypin valinnassa osaamme auttaa, oli kuljettimella sitten puutavaranippuja, villapaaleja,  pahvilaatikoita, kuorma-auton koreja, tai ihan vain lavoja.

Ota yhteyttä

Jos olet kiinnostunut kuljetinrullatuotteistamme, ole hyvä ja ota yhteyttä tai jätä tarjouspyyntö Veijo Hyvöselle, 044 231 3732, veijo.hyvonen(at)mivepa.fi

Yhteystiedot